Podcast logo

PODCAST

Klar Parat Startup

Danish Startup Group

En dansk podcast af Danish Startup Group med fokus på nye iværksætteri og det danske startup økosystem. Vi taler med nye danske startups, organisationer, foreninger, uddannelsesinstitutioner og virksomheder, for at høre hvad de bidrager med til det danske startup økosystem.

All episodes

Latest 5 Episodes

#13 Iværksætter bag InceptSustainability vil engagere medarbejdere i bæredygtighedsprojekter via e-læringsplatform – Kathrine Jerl Jensen

 

I denne episode taler vi med Kathrine Jerl Jensen, som er co-founder af virksomheden InceptSustainability. Det er en e-læringsplatform, som via en bottom up approach, vil bidrage til at skabe inkluderende bæredygtighedskulturer i virksomheder.

 

#12 Co-founder af Beabubs, som via innovativ asset management vil optimere virksomheders processer – Simon Chizeck Andersen

 

I denne episode taler vi med Simon Chizeck Andersen, co-founder af startup-virksomheden Beabubs, som ved brug af IoT hjælper virksomheder med at optimere processer og håndtere deres aktiver, også kaldet asset management.

 

#11 Founder af MakeMyStrategy – nu demokratiseres strategiarbejdet – Sanne Markwall

 

I denne første episode af sæson 2 taler vi med Sanne Markwall, founder af MakeMyStrategy, som er et cloud-baseret strategiværktøj. MakeMyStrategy har til formål at demokratisere strategiarbejde, ved at give alle virksomheder mulighed for at arbejde med deres strategi.

 

Introduktionsafsnit: Velkommen til sæson 2 af Klar, Parat, Startup!

 

Velkommen til denne sæsons introduktionsafsnit!

 

I dette afsnit giver vi en introduktion til 2. sæson af vores podcast Klar, Parat Startup. Her vil du møde sæsonens nye vært: Josefine Emilie Roikjer, som fortæller lidt om hvad du kan forvente af sæson 2, samt hvordan det er at være frivillige i DSG. Sammen med Jakob Sloth Linneberg vil hun interviewe grundlæggere af interessante danske startups, og høre om deres virksomhed og startup rejse.

 

#10 Fra McKinsey og Harvard til at kæmpe for en plantebaseret madkultur i Danmark – Malte Clausen

 

I denne sæsonafslutning skal vi høre om en dansk startup med en vision om at den danske madkultur skal være plantebaseret og rig på grøntsager. Startup virksomheden er her for at gøre den plantebaserede livsstil mere mainstream og for at vise, at vi sagtens kan få gode traditionelle retter, blot lavet med masser af grøntsager for danskernes og planetens sundhed.